Nyomd a gombot, ha tetszik a bejegyzés!:

Van ez a hosszúkás fejű, folyton baseball sapkát hordó amerikai krapek, akinél a világon senki nem tud jobban olajos hordók körül driftelni. Ezt onnan tudom, hogy láttam a neten még 2008-ban. Mint ahogy azóta több mint 140 millió másik youtube-ozó.

Szóval a XXI. század leghíresebb sofőrjét már most is Ken Blocknak hívják, de a 2.0-ás autózsonglőr azért nem áll le. Tegnap jelent meg a sorrendben ötödik gymkhana videója, amiben ezúttal San Franciscóból csinál autós vidámparkot. A hajmeresztő drifteket, a lélegzetelállító képeket és mindent beborító gumifüstöt senkinek nem kell bemutatni, aki már egyetlen percet is látott valamelyik korábbi gymkhana videóból, úgyhogy akit csak ez érdekel, az görgessen nyugodtan lejjeb, ott a videó, mind az 592 másodperce kincs.

Amit rekord gyorsasággal fedez fel magának a világ. Olyannyira, hogy a Gymkhana 5 24 óra legforgása alatt több mint ötmillió letöltést csinált a Youtube-on, amivel nem csak az eddig legnagyobb sebességgel terjedő gymkhana videó, de egyben az elmúlt hét legnézettebb netes videója is, dacára annak, hogy mindössze egyetlen napja volt ennek a címnek a kivívására. Amikor ez a szöveg készül, már hatmillió letöltés fölött jár a videó, úgyhogy aki még nem látta, és benne akar lenni az első tízmillióban, az jobban teszi, ha most azonnal megnyomja a gombot.

Nyomd a gombot, ha tetszett a bejegyzés!: