Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A monacói visszafordító, ahogy még nem láttad

Egy slotcar pálya önmagában is csodálatos dolog, hát még ha valami igazán nagyot akar dobni vele az alkotója. Ez itt csak egyetlen kanyar, de aki látott már életében Forma-1-es Monacói Nagydíjat, azonnal felismeri a Hotel visszafordítót. Egészen hihetetlen az a részletesség és valósághűség, amivel az amerikai Slot Mods versenypályái visszaadják az eredetit.

Itt például nem csak arra figyeltek, hogy a vonalvezetés tökéletesen megegyezzen a valódival, de a pályát szegélyező növények és a támfal kövei is valósághűek, ahogy a pályamunkások is azok, sőt, még guminyomok is kerültek az aszfaltra, amit valódi hirdetések szegélyeznek. Talán még a nap is úgy jár a pálya körül, mint igaziból.

Persze a Slot Mods nem ma kezdte, és nem aprópénzért dolgozik. Egy kisebb versenypálya ára is több millió forintnak megfelelő dollár, az olyan mesterművek pedig, mint a híres, Porsche 917-esbe épített aszfaltcsík, már tízmilliós nagyságrendűek.

1 Tovább

De apa, ezt én kaptam!

Jobb adni, mint kapni, szokták mondani, és bizonyos esetekben még csak az átadáskori meghatottságra sincs szükség, hogy tényleg a meglepetést okozó legyen boldogabb. Receptgyűjtemény a mindig ugyanazt főző anyósnak, fűmagok az előkertet rendetlenül tartó szomszédnak, szexi fehérnemű a kinyúlt pizsamában alvó feleségnek - vannak ajándékok, amiknek az átadásakor elsősorban az ajándékozó szempontjait tartják szem előtt. Valamiért az elektromos autóversenypályákat is szokás ebbe a körbe sorolni, és a gyerekét ilyennel meglepő apukákat élveteg álnoksággal vádolni, pedig - ellentétben a receptgyűjteményekkel és a női fehérneműkkel - ez a játék eredetileg nekik lett kitalálva.

1 Tovább

AUTÓKRUL

blogavatar

"a tárgy felvilágosítására, minden bal intézetek, bal ideák, bal theoriák kivetkeztetésére"

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek